Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Afgelasting overzichtstentoonstelling Dons van der Gronden – Deppe Van Tuin naar Duin

1

Corona strooit met de verlenging van de lockdown met drie weken wel heel veel roet in het eten. Zoveel dat Kunstgroep Wassenaar de overzichtstentoonstelling van Dons van der Gronden - Deppe nu helaas geheel moet afgelasten. Volgens plan zou deze tentoonstelling lopen van 16 januari tot 14 februari . Daarmee zou dit de laatste zijn voordat met de restauratie van de Molen -midden februari- begonnen wordt. De tentoonstelling zal nu verschoven worden tot na de restauratie.

Lees meer

Digitale expositie Ars et Studium

On line aank dec 20. def

Spelletjesmiddag 'Palaver' voor ouderen

bingoballen.jpg.rendition.200.320 

Elke vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 gaan de deuren van de bibliotheek weer open voor de wekelijkse spelletjesmiddag, “Palaver” geheten.

Iedereen die het gezellig vindt om een praatje te maken of mee te doen met een spelletje is weer welkom. Deze middagen zijn een initiatief van de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties (FWO) en de Bibliotheek Wassenaar.

Kosten: Gratis, aanmelden verplicht. Aanmelden kan tijdens de openingstijden aan de balie van de bibliotheek, telefoon 070-5113397 of mail .

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2