Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Voorschotense Kunstkring slaat bruggen naar andere kunstdiscipline

thumbnail Andr eHReijersBoekbeeld

Onder de titel “Teksten en Boeken” slaan acht beeldende kunstenaars van de Voorschotense Kunstkring (VKK) van 31 oktober tot en met 22 november bruggen naar de literatuur en de jasjes waarin deze wordt gegoten. Op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis aan de Voorstraat kunt u dan elke zater- en zondagmiddag tussen 14 en 17 uur zien, welke verbindingen tussen beide kunstdisciplines worden gelegd door Siet van der Meulen, Andrée Reijers, Fanny Mazure, Johan Timmers, Lucy de Kruijf, Maria Starke-Milkó, Sonja van der Burg en Theo Damsteegt. Onder het voorbehoud dat een nog strengere lockdown natuurlijk geen roet in het eten gooit. Als dat het geval is, zult u het moeten doen met een bezoekje aan www.voorschotensekunstkring.nl

Lees meer

Kunstgroep Wassenaar opent met CADANS

 

molen

Kunstgroep Wassenaar nodigt u uit in haar Galerie in de Molen voor een nieuwe tentoonstelling CADANS , geopend vanaf aanstaande zaterdag 24 oktober 14.00 uur .
Dezelfde dag wordt de tentoonstelling ook online geopend op www.kunstgroepwassenaar.nl  waar de exposerende kunstenaars hun werk laten zien en in korte video opnamen toelichten.

Kom kijken ! De expositie loopt van 24 oktober tot en met 29 november 2020, donderdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur . Vanwege Corona zal de expositie in aangepaste vorm fysiek te zien zijn in Galerie in de Molen Molenplein 10a Wassenaar en vanaf zaterdag 24 oktober online op onze website: www.kunstgroepwassenaar.nl

Lees meer

Cursus Botanisch Tekenen in Bibliotheek Voorschoten

thumbnail Janneke van Laar

Leer het oude ambacht o.l.v. Janneke van Laar. In een cursus van 3 ochtenden, maak je een begin en leer je de fijne kneepjes van dit vak.
Bibliotheek Voorschoten van 10:00 tot 12:00
Cursusdata: 28 oktober, 4 en 11 november
Leden €40,50 / niet-leden € 45,- (excl. materialen, incl. koffie/thee)

Lees meer

Meer artikelen...