Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Wethouder Paul Bruijn opent huisje van Leids stadsgezelschap PStheater voor de deur van Museum Voorschoten.

vo

Stadsgezelschap PStheater uit Leiden gaat op zoek naar het dorpsgevoel in Voorschoten in de online theatervoorstelling: WIJ ZIJN DE BUREN, een voorstelling over burenliefde, nabuurschap en buurtgevoel. De voorstelling wordt live gespeeld van vr 26 t/m zo 28 feb en van vr 5 t/m zo 7 mrt om 20.00 uur en is te bekijken via computer, tablet of telefoon.

Kaarten voor de voorstelling kosten 7,50 en zijn te koop via de website van PStheater: https://pstheater.nl/agenda/wij-zijn-de-buren/. Kaartkopers krijgen een uur voordat de voorstelling begint een mail met daarin een link die naar de voorstelling verwijst.

Lees meer

Spelletjesmiddag 'Palaver' voor ouderen

bingoballen.jpg.rendition.200.320 

Elke vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 gaan de deuren van de bibliotheek weer open voor de wekelijkse spelletjesmiddag, “Palaver” geheten.

Iedereen die het gezellig vindt om een praatje te maken of mee te doen met een spelletje is weer welkom. Deze middagen zijn een initiatief van de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties (FWO) en de Bibliotheek Wassenaar.

Kosten: Gratis, aanmelden verplicht. Aanmelden kan tijdens de openingstijden aan de balie van de bibliotheek, telefoon 070-5113397 of mail .

Lees meer

Schrijfcafé voor Vrouwen in Bibliotheek Wassenaar

Schrijf je graag brieven, kaarten, gedichten? Houd je van levensverhalen en dagboeken? Ben je op zoek naar creatieve inspiratie om zelf te schrijven? Kom dan naar het Schrijfcafé onder leiding van Joyce Kappetein, docent creatief schrijven. Graag zelf pen en papier meenemen. U bent geheel vrij om deel te nemen, wanneer u maar wilt.

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2