Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Kleurrijke expositie in Galerie in de Molen

galerie

 De Kunstgroep Wassenaar presenteert een nieuwe tentoonstelling en nodigt u van harte uit voor de opening op zaterdag 9 juni a.s. om 16.00 uur in Galerie in de Molen. Ook op zondag 10 juni zijn zij in de galerie om uw vragen te beantwoorden.

Hebt u aanstaande zaterdag en zondag geen tijd? Dan raden wij u aan om de komende weken beslist binnen te lopen om te genieten van het werk van Elke Pichler en Lili Berger. De expositie is gratis toegankelijk van 9 juni t/m 8 juli 2018, van donderdag t/m zondag tussen 14.00 tot 17.00 uur. Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar. www.kunstgroepwassenaar.nl

Lees meer

NIEUWE PROGRAMMA 18/19 VAN THEATER WARENAR IN DE VERKOOP

WarenarWassenaar

Wassenaar – Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat op internet. Kaarten voor de voorstellingen zijn inmiddels te koop via www.warenar.nl.  Het programma bevat 25 voorstellingen en ook nu weer zijn er vele bekende artiesten die een avond in Wassenaar komen optreden. De seizoensbrochure met daarin het complete programma van Theater Warenar is inmiddels huis-aan-huis verspreid in Wassenaar.

Lees meer

Kunstexpositie “IN BEELD”

347

Van zaterdag 26 mei t/m zondag 1 juli laat de Kunstacademie Haarlem/Leiden ruimtelijk werk zien in Museum Voorschoten. De academie is een hoogwaardige opleiding en een broedplaats voor actuele kunst.

Twaalf studenten van de Kunstacademie Haarlem/Leiden, allen studerend bij de vakgroep Ruimtelijke Kunst onder leiding van Jacomien le Maître, tonen zeer uiteenlopend werk.

Het Museum Voorschoten is iedere woensdag- zaterdag- en zondagmiddag geopend van 12.00 t/m 17.00 u. Meer informatie over het museum en de andere activiteiten van het museum is te vinden op de website van het museum: www.museumvoorschoten.nl

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2