Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Literaire middag over Wassenaarse families en de oorlog

thumbnail schaamte en trots in Wassenaar
Je bent welkom op deze bijzondere literaire middag in Wassenaarse families en de oorlog! Je hoort de verhalen van schrijvers Elly Hermsen, Peter Knijnenburg, Harry Vogels en Lenie Degen over hun boeken en de ontstaansgeschiedenis hiervan. Alle sprekers worden geinterviewd door Ellen Klaver en burgemeester Leendert de Lange opent deze bijzondere middag.

Zaterdag 30 oktober, 13.30 - 16.00 uur | Bibliotheek Wassenaar.
Kosten: €5,- (incl. pauzedrankje). Let op: deze middag is alleen te bezoeken op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs.
https://www.obvw.nl/agenda-obvw/boeken-over-wassenaarse-families-en-de-oorlog.html

Herfstconcert in de Dorpskerk

thumbnail foto pianotrio

Vrijdag 29 oktober om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) organiseert de Toonzetter een klassiek concert in de Dorpskerk met het Trio 258 te Voorschoten (Kerkplein 2). Trio 258 zal werken van Haydn, Sjostakovitsj, Schubert en Rachmaninoff uitvoeren. concert is voor iedereen toegankelijk. We gaan ervan uit dat u gevaccineerd bent tegen het virus. Tevens kunnen er kaarten bij het voorverkoopadres, Mijn iDé Foto Schoolstraat 184, 2252 CN Voorschoten worden gekocht. Entree: 25 euro inclusief een pauzedrankje

piano: Lestari Scholtes

viool: Eduardo Paredes Crespo

cello: Leonard Besseling

Lees meer

Meer artikelen...