Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

TONEELKLASSIEKER SPIEGELS IN THEATER WARENAR

img7960 35

Wassenaar – Ronald Top en Marianne Tideman spelen op donderdag 26 april het spannende toneelstuk Spiegels in Theater Warenar. Het is geschreven door Dimitri Frenkel Frank en laat twee keer een interview zien tussen een jounaliste en een schrijver. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar.

De voorstelling begint om 20.15 uur . Kaarten kosten € 18,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl

Lees meer

Tiende Wassenaarse Salon in Raadhuis de Paauw en Galerie in de Molen

download 15

De immer actieve Kunstgroep Wassenaar nodigt u van harte uit voor de opening van de jaarlijkse ledententoonstelling. Tijdens deze ‘Wassenaarse Salon’ wordt een grote diversiteit aan kunstdisciplines geëxposeerd op twee locaties: in Raadhuis De Paauw en in Galerie in de Molen. De officiële opening op vrijdag 23 maart a.s. om 17.00 uur in Raadhuis de Paauw wordt verricht door Lux Buurman, schilder, docent en auteur van het recent verschenen Schilderboek. Bij deze feestelijke plechtigheid zijn alle Wassenaarders van harte welkom. De Wassenaarse Salon in het Raadhuis en in de Molen is gratis toegankelijk tot en met 29 april.

Lees meer

Wilgen knotten in Cronesteyn

Momenteel is de Natuurbeheergroep Cronesteyn weer druk aan de slag met het knotten van wilgen in en rond het polderpark. Dit jaar is eerst een nieuw griend nabij het moerasje voor het eerst geknot. Komende vrijdag zijn enkele oudere knotwilgen langs de sloten weer aan de beurt. Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen deze karakteristieke bomen onderhouden worden en daardoor behouden blijven. De vrijkomende staken worden onder andere gebruikt bij het bouwen van hutten in het polderpark.

Lees meer