Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Expositie ‘GROEN’ in Bibliotheek Voorschoten

thumbnail MarjaVerschoorZTGroen1

Van 7 oktober t/m 1 december exposeert de Voorschotense Kunstkring (VKK) voor de tweede keer dit jaar in Bibliotheek Voorschoten, op Wijngaardenlaan 4. Het thema van de tentoonstelling is 'GROEN', het thema dat oorspronkelijk was bedoeld voor een expositie dit voorjaar in de vernieuwde Dorpskerk. Die werd in verband met de corona lockdown afgeblazen, maar wordt nu toch nog op een andere plaats in het dorp gehouden.

Informatie over de openingsuren van de bibliotheek vindt u op www.obvw.nl . Voor meer informatie over de expositie, kunstenaars en hun tentoongestelde en andere werk kunt u terecht op voorschotensekunstkring.nl. U kunt de VKK ook volgen op facebook.com/VKKVoorschotenseKunstkring.
Website: www.voorschotensekunstkring.nl

Lees meer

Op de koffie bij de Warenar

2020 look feel Warenar

Kom zaterdagochtend 26 september tussen 10 en 12 uur een kijkje nemen in de opgeknapte foyer en Theaterzaal en bekijk gelijk ons aangepaste Theaterprogramma voor seizoen 20-21.

Bij binnenkomst staat er een gratis kopje koffie of thee voor u klaar! U kunt plaatsnemen aan een tafel in de foyer en bij toerbeurten in de Theaterzaal. Tot dan!

Ladies Night in Filmhuis Wassenaar

thumbnail 200904 Ladies Night

Kom op 17, 22, 24 of 29 september naar de Ladies Night in Filmhuis Wassenaar! Geniet deze avond met vriendinnen of zussen van een gezellige film. Het pauzedrankje en enkele hapjes zijn bij de prijs inbegrepen. Natuurlijk houden we rekening met de regels van het RIVM.

We vertonen de film Alles is zoals het zou moeten zijn naar het boek van Daphne Deckers. Inloop vanaf 19.30 uur, toegang €15,- inclusief consumptie

Meer artikelen...