Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Griezelen op Kasteel Duivenvoorde

duif

Vier Halloween met de hele familie in een spookkasteel

Het gaat weer griezelen op kasteel Duivenvoorde in Voorschoten.Halloween op Duivenvoorde is bedoeld voor moedige kinderen van 4 tot 12 jaar (met hun ouders). Wie durft?!

Halloween op Duivenvoorde vindt plaats op woensdag 31 oktober van 16:00 – 19:00 uur (poort opent om 15:30 uur).Het eerste deel van de middag (tot 17:30 uur) is gericht op kinderen tot 8 jaar, daarna (wanneer het donker wordt) op kinderen van 8 tot 12 jaar. Uiteraard ben je, bij verschillende leeftijden binnen hetzelfde gezelschap, ook samen welkom.

Prijzen: kinderen t/m 3 jaar gratis | 4 t/m 12 jaar €5,- | volwassenen €7,50. Bestel je tickets via de webshop op www.kasteelduivenvoorde.nl  of, indien nog beschikbaar, ter plekke bij de entree (uitsluitend pinbetaling). Houd de website in de gaten.

Lees meer

Expositie landschappen en driedimensionaal werk

kunst

Nieuwe gevarieerde kunstexpositie op zolders A/B huis

voorsc

Van 27 oktober tot en met 18 november organiseert de Voorschotense Kunstkring (VKK) een nieuwe tentoonstelling, waarin bij het hangend werk landschappen van Mieke Beyersbergen, Marian Smit en Marja Verschoor centraal staan. Dat wordt mooi aangevuld met heel gevarieerd driedimensionaal werk van Ben Jansen en Franja Mora.

Naast de feestelijke opening met een gratis drankje en hapje op zaterdag 27 oktober om 16 uur staan tijdens de expositieperiode nog twee bijzondere manifestaties op het programma. Op zondag 11 november om 15 uur vertellen Ben Jansen en Marja Verschoor over hun werk en werkwijzen in het kader van het Weekend van de Kunst en een week later tijdens de finissage kunt u in gesprek met alle vijf kunstenaars. www.voorschotensekunstkring.nl  

Zoals gebruikelijk kan de expositie gedurende deze ruim drie weken op alle woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen tussen 14 en 17 uur worden bezocht. Voor groepen ontsluit de VKK in overleg met u ook graag op andere tijden de deuren. Stuur daarvoor snel een email naar .

Lees meer

Meer artikelen...