Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

26e Oldtimerdag Voorschoten.

edv

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 15 september 2019 voor de 26e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Lees meer

Lezing ‘Niet te breken’ door Sander Aarts in Bibliotheek Wassenaar

sander

Met de juiste mentaliteit kun je alles bereiken! Sanders Aarts, voormalig teamleider bij de Special Forces, vertelt je er alles over op donderdag 19 september in Bibliotheek Wassenaar. Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken. In zijn boek ‘Niet te breken’ deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren op ieder gebied.

19 september 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Wassenaar Kosten: Leden €11,- / niet-leden €12,- Kaarten aan de balie of via www.obvw.nl    

Veel nieuwe buiten-avonturen op de Leidse Hooidagen!

leiden
Leiden – Stap in het weekend van 31 augustus en 1 september op de fiets en beleef de Leidse Hooidagen dit jaar in Polderpark Cronesteyn. Tijdens het leukste natuurfeest van Leiden kunnen kinderen 25 buiten-avonturen beleven. Dit jaar zijn er naast populaire klassiekers als wol vilten, broodje bakken en pijl en boog maken, zo’n 11 nieuwe activiteiten te doen.

Lees meer

Meer artikelen...