Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Beleven en ontmoeten in centrum Voorschoten

20191205 online Kerstactiviteiten Voorschoten groot overzicht.2

De Cultuurfabriek Voorschoten en Centrum Ondernemers Voorschoten hebben samengewerkt aan een gevarieerd programma, boordevol culturele activiteiten en kunstzinnige
verrassingen. Voor iedereen en door Voorschotense organisaties! Van kerstachtige optredens en concerten tot levende, elegante standbeelden in het centrum van Voorschoten.

Er is van 7 tot en met 22 december 2019 voor iedereen iets te beleven en te ontmoeten.

 

Nieuwjaarsconcert met een Weens thema

thumbnail foto the Hague Stringtrio

VOORSCHOTEN- Zondag 12 januari 2020 om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgt the Hague String Trio een Nieuwjaarsconcert met een Weens thema in Woonzorgcentrum Adegeest te Voorschoten. Er worden werken uitgevoerd van Beethoven, Kreisler en Strauss. Het concert is voor iedereen toegankelijk.

Aanvang 14:30 uur; inloop 14:00 uur.

Entree: 10 euro.

Lees meer

Kunst als Cadeau voor mensen die misschien alles al hebben

molen

Kunstgroep Wassenaar nodigt u uit voor de vernissage van haar tentoonstelling Present Art - Art Present in Galerie in de Molen op zaterdag 30 november vanaf 16.00 uur, in de aanloop naar dé feestmaand van het jaar. Gratis toegang.

De expositie loopt tussen 30 november 2019 en 5 januari 2020, iedere donderdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar. www.kunstgroepwassenaar.nl

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2