Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Een ode aan creativiteit in Galerie in de Molen

22

De komende maand exposeert de veelzijdige kunstenares Truus Oele-Apon in Galerie de Molen. De Kunstgroep Wassenaar nodigt u van harte uit voor de feestelijke opening op zaterdag 18 augustus om 16.00 uur. De tentoonstelling ‘Bellen blazen in het Antropoceen’ zal worden ingeleid door kunsthistorica drs. Anneke Krijgsman.Truus is natuurlijk aanwezig om een toelichting te geven op haar werk en haar werkprocessen. Ook op zondag 19 augustus is zij in de galerie om uw vragen te beantwoorden. De expositie ‘Bellen blazen in het Antropoceen’ is gratis toegankelijk van 18 augustus t/m 16 september 2018, van donderdag t/m zondag tussen 14.00 tot 17.00 uur. Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar. www.kunstgroepwassenaar.nl  Ervaar daarna zelf hoe de bijzondere kunstwerken van Truus de geest aanzetten tot nieuwe avonturen, inzichten en oplossingen!

Lees meer

25e Oldtimerdag Voorschoten.

235

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 9 september 2018 voor de 25e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Voor niet-leden is de inschrijving voor deze dag € 10,--

Lees meer

Een klassiek concert in Florence woonzorgcentrum Adegeest

123234

VOORSCHOTEN- Zondag 9 september 2018 om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgen Klara Gronet (viool) en Antoni Lichomanow (piano) een klassiek concert tijdens een middagconcert in Florence woonzorgcentrum Adegeest, Bachlaan 21, 2252NB, Voorschoten. Zij zullen werken van Mozart, Faure, Prokofieff, Brahms, Penderecki en Szymanowski spelen. Het concert valt binnen de reeks ‘Geef Adegeest vleugels’ en is voor iedereen toegankelijk.
De toegangsprijs bedraagt 10 euro.

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2