Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Expositie ‘GROEN’ in Bibliotheek Voorschoten

thumbnail MarjaVerschoorZTGroen1

Van 7 oktober t/m 1 december exposeert de Voorschotense Kunstkring (VKK) voor de tweede keer dit jaar in Bibliotheek Voorschoten, op Wijngaardenlaan 4. Het thema van de tentoonstelling is 'GROEN', het thema dat oorspronkelijk was bedoeld voor een expositie dit voorjaar in de vernieuwde Dorpskerk. Die werd in verband met de corona lockdown afgeblazen, maar wordt nu toch nog op een andere plaats in het dorp gehouden.

Informatie over de openingsuren van de bibliotheek vindt u op www.obvw.nl . Voor meer informatie over de expositie, kunstenaars en hun tentoongestelde en andere werk kunt u terecht op voorschotensekunstkring.nl. U kunt de VKK ook volgen op facebook.com/VKKVoorschotenseKunstkring.
Website: www.voorschotensekunstkring.nl

Lees meer

Ladies Night in Filmhuis Wassenaar

thumbnail 200904 Ladies Night

Kom op 17, 22, 24 of 29 september naar de Ladies Night in Filmhuis Wassenaar! Geniet deze avond met vriendinnen of zussen van een gezellige film. Het pauzedrankje en enkele hapjes zijn bij de prijs inbegrepen. Natuurlijk houden we rekening met de regels van het RIVM.

We vertonen de film Alles is zoals het zou moeten zijn naar het boek van Daphne Deckers. Inloop vanaf 19.30 uur, toegang €15,- inclusief consumptie

Kunstgroep Wassenaar met "Drie maal zes plus emaille"

in de molen

Kunstgroep Wassenaar nodigt u uit in haar anderhalvemeterafstand Galerie in de Molen met een nieuwe tentoonstelling "Drie maal zes plus emaille", geopend vanaf zaterdag 5 september 14.00 uur . Deze tentoonstelling vormt ook deel van het Art of Shopping evenement dat op dezelfde dag in Wassenaar begint. Ook op deze dag wordt de tentoonstelling online geopend op www.kunstgroepwassenaar.nl  waar de exposerende kunstenaars Erik van ’t Hoff en Judith Junger hun werk laten zien en in korte video films toelichten.

Expositieduur van 5 september - 18 oktober 2020

Galerie In de Molen, Molenplein 10 A, Wassenaar openingstijden: donderdag t/m zondag van 14.00 - 17.00 u

Lees meer

Meer artikelen...