Welkom op het cultuur-informatiepunt Voorschoten-Wassenaar. De UITagenda voor de gemeentes Wassenaar en Voorschoten. Deze site biedt een platform voor culturele organisaties, evenementen en toeristische informatie in de regio. 

Lees verder

Charlotte ‘Jane Eyre’ Brontë & Broer Branwell

thumbnail Charlotte Brontë broer Branwell SCENEFOTO

Schrijfster van Jane Eyre blijkt getalenteerde broer te hebben

Charlotte ‘Jane Eyre’ Brontë & Broer Branwell – zondagmiddag 24 september | 14.30 uur Kaarten - € 24,50

Let op! Theater Warenar werkt met het Coronatoegangsbewijs. Zorg dat u voorbereid naar het Theater komt.

Lees meer

Groot feest van absurditeiten – Ronald Snijders

thumbnail Ronald Snijders Een avond met mij affiche

"Een avond met mij" – vrijdag 24 september 20.15 u – Theater Warenar

Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders. Cabaretier Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show: “Een avond met mij”.

Lees meer

De deuren van Duivenvoorde zijn weer geopend voor het publiek!

thumbnail 05 OKD19
Bezoek het huis van donderdag tot en met zondag en geniet van de gloednieuwe audiotour. De geschiedenis van achthonderd jaar familiehuis wordt op een heel bijzondere manier verteld door leden van de verschillende families die in de loop der eeuwen op het kasteel hebben gewoond. Ook vindt er iedere vrijdag en zaterdag om 13.30 een historische tuinrondleiding plaats. Tijdens deze rondleiding hoort u alles over het ontstaan van het prachtige park, de bijzondere rijtuigen en unieke verhalen over het gebruik van het landgoed. Natuurlijk is het ook mogelijk om een exclusieve rondleiding of lezing te reserveren voor uw eigen gezelschap. Landgoedwinkel en restaurant de Hof van Duivenvoorde zijn eveneens weer geopend.

Kijk voor alle actuele informatie op onze website: https://www.kasteelduivenvoorde.nl/

Meer artikelen...