Corona: Crisis of Kans?

thumbnail crisis of kans door foto

Serie Seminars over de Toekomst van Mens en Maatschappij

Alle bijeenkomsten worden gehouden in de Messiaskerk, Zijllaan 57 te Wassenaar. Aanvang: 20:00 uur. De seminars zijn ook online te volgen via een livestream voor kaarthouders. Kaarten en meer informatie op Eventbrite https://www.eventbrite.nl/e/tickets-corona-crisis-of-kans-165521969667. Zoek online evenement ‘corona: crisis of kans’ of scan de bijgaande QR-code.

Lees meer

Art of Shopping - De magie van het beeld

art of shopping bord.jpg.rendition.640.1024

Kunstenaar en beeldhouwer, Brigitte Wawoe, neemt je op zaterdag 4 september in een uur mee in De magie van het beeld. Tijdens het Art of Shopping Event in Wassenaar ben je uitgenodigd in Bibliotheek Wassenaar om persoonlijk van haar te horen hoe zij te werk gaat, welke materialen en gereedschappen zij gebruikt. Je bent welkom op zaterdag 4 september om 11.00 uur of 13.00 uur en de toegang is gratis.

Link: https://www.obvw.nl/agenda-obvw/art-of-shopping---brigitte-wawoe.html

Lees meer

Cultuur informatiepunt Voorschoten-Wassenaar (CIPVW) bestaat 10 jaar

alt

 

Op 20 mei 2021 bestaat dé UitAgenda van Voorschoten en Wassenaar alweer 10 jaar. De site, www.cipvw.nl  is de digitale ontmoetingsplek waarop u al het culturele nieuws, activiteiten en organisaties kan terugvinden die onze regio rijk zijn. Theater en cabaret, kunstexposities en concerten, lezingen en museumdagen. Elke week is er in Voorschoten en Wassenaar weer van alles te doen.

Lees meer