• Home
  • Nieuws
  • Pianistes met een ‘vleugeltje’ theater!

Pianistes met een ‘vleugeltje’ theater!

naamloos

Twee pianistes die het liefst concerten geven die niet alleen concerten zijn. Dat zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Op zondag 10 juni om 14:30 uur treden zij op in Woonzorgcentrum Adegeest. Toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar in de hal vanaf 14.00 uur en kost € 10,00.

Adres: Bachlaan 21, 2252 NB Voorschoten. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Als pianoduo Beth & Flo maken zij een klassiek recital vrolijk, luchtig en verrassend! Omdat beide pianistes ook grote affiniteit hebben met theater, besloten zij dit te integreren in de concerten die zij geven. Verhalen vertellen, flirten met het publiek en ondertussen Gershwin, Brahms, Rachmaninov en vele andere componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen. Zo treden ze op in theaters en concertzalen, maar net zo lief juist op plekken waar klassieke muziek nooit klinkt! Laat u verrassen met dit concert.