• Home
  • Nieuws
  • Bibliotheek Voorschoten viert 150 jaar jubileum met Biebwalk & Cycle

Bibliotheek Voorschoten viert 150 jaar jubileum met Biebwalk & Cycle

150

De Bibliotheek is inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen een plek voor boeken. Het is een plek voor ontmoeten en inspiratie. En ook voor activiteiten die verder gaan dan alleen de bibliotheek. We gaan aan de wandel en fiets!

Op zondag 8 september organiseren we tussen beide vestigingen de Biebwalk & Cycle.

Samen wandelen of fietsen met op de tussenstop een voetmassage van Tineke van der Meij.

Tussen 13.00 uur en 14.00 uur start je in Voorschoten en Wassenaar en verwachten we dat je tussen 15.00 uur en 16.00 uur weer op de startvestiging binnenwandelt. Hier staan wethouder Monique Lamers in Voorschoten met muzikale omlijsting van de Swingcopators en Inge Zweerts de Jong in Wassenaar op je te wachten om de felbegeerde Bieb-medaille om te hangen. Let op! Deze Bieb-medaille is een echt collectorsitem, dus zolang de voorraad strekt.

Let op! Jeugd tot 15 jaar kan alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.

Omdat we graag een indicatie willen hebben hoeveel deelnemers we mogen verwachten, stellen we het op prijs dat je ons hier een e-mail over stuurt aan of het bij de balie doorgeeft.

Met steun van de Cirkelbus en Bijbus is het mogelijk om vervoerd te worden terug naar de vestiging waar gestart is. Dit geldt uiteraard alleen voor de deelnemers die slechter ter been zijn. Graag vermelden in de e-mail als je hier gebruik van wenst te maken.