Filmhuis Wassenaar gaat weer open

logo bib filmhuis def.png.rendition.384.614

Ook het Filmhuis Wassenaar gaat vanaf 1 juni weer voorzichtig open. Dit is goed nieuws voor alle filmliefhebbers die het zo lang zonder het Filmhuis hebben moeten stellen.

Omdat gezondheid voor onze bezoekers, medewerkers en vrijwilligers voorop staat, gaat het anders dan je van ons gewend bent. 

Het filmprogramma is voorlopig alleen te vinden op de site van de bibliotheek.

In verband met de verwachte drukte verzoeken we je om vragen zoveel mogelijk via e-mail te stellen en anders telefonisch 070 511 33 97.

Kaarten kopen
Vanwege de Corona situatie kan je alleen naar de filmvoorstellingen als je in het bezit bent van een filmkaartje.

Om het filmhuis eenvoudig en zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen die nu een enorme behoefte heeft om weer eens in de bioscoop te
zitten, hebben we alle speciale kaarten waarbij kortingen gelden afgeschaft. Dat betekent dus dat er geen 10 ritten kaarten meer worden uitgegeven.

Filmkaarten kunnen gekocht worden bij de balie van Bibliotheek Wassenaar tijdens openingstijden.

De nieuwe kaartprijs wordt € 10,00 voor niet-leden en € 9,00 voor leden. De reeds in bezit zijnde 10 ritten-kaarten, worden gewoon geaccepteerd.

Om drukte aan de balie te voorkomen wordt er gewerkt aan een online ticketingsysteem zodat je in de nabije toekomst ook vanuit huis filmkaartjes kunt kopen. Tot die tijd kunnen de filmkaarten alleen aan de balie van de bibliotheek worden gekocht.

Hoe gaat het als je naar Filmhuis Wassenaar komt?
Bezoekers mogen niet eerder dan een kwartier voor de start van de film naar binnen.

Vanwege de 1,5 meter afstandsregel mogen er maximaal 15 bezoekers in de zaal en moet iedereen de handen desinfecteren.

Bezoekers uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten. Je kunt geen zitplaats kiezen, een vrijwilliger wijst je er één toe.

Welke films vertoont het Filmhuis Wassenaar?
We beginnen met de films De Beentjes van Sint Hildegard en Au nom de la terre. De filmtitels worden over een wat langere periode getoond om meer publiek de kans te geven de films te zien.