• Home
  • Nieuws
  • Cultuur informatiepunt Voorschoten-Wassenaar (CIPVW) bestaat 10 jaar

Cultuur informatiepunt Voorschoten-Wassenaar (CIPVW) bestaat 10 jaar

alt

 

Op 20 mei 2021 bestaat dé UitAgenda van Voorschoten en Wassenaar alweer 10 jaar. De site, www.cipvw.nl  is de digitale ontmoetingsplek waarop u al het culturele nieuws, activiteiten en organisaties kan terugvinden die onze regio rijk zijn. Theater en cabaret, kunstexposities en concerten, lezingen en museumdagen. Elke week is er in Voorschoten en Wassenaar weer van alles te doen.

Er gebeurt natuurlijk ook zoveel in beide gemeenten, dat een overzicht in de vorm van de UitAgenda aantrekkelijk is. Ook de gerepresenteerde organisaties nemen toe. Een aantal belangrijke culturele spelers die op het CIPVW figureren zijn: Theater Warenar, Musicultura, Kunstgroep Wassenaar (Galerie in de Molen), de Voorschotense Kunstkring (VKK), Brandweermuseum Wassenaar, de NPB, Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ), Kasteel Duivenvoorde, Filmtheater Voorschoten en natuurlijk Filmhuis Wassenaar. Het jaar 2014 kende niet alleen deze grote toestroom, maar heeft het CIPVW ook een twitter account opgeleverd. Vanuit https://twitter.com/CIPVW worden uitgaantips voor de komende dagen getweet. De redactie en het beheer van de site wordt nog altijd gedaan door medewerkers van Bilbiotheek Voorschoten-Wassenaar. De bibliotheek hoopt nog vele jaren met het CIPVW te kunnen doorgaan en misschien zelfs eens in een nieuw jasje te steken!
Heeft u ideeën, suggesties of wenst u ook informatie aan te leveren? Mail dan naar . Ook kunt u voor het aanleveren van content natuurlijk naar www.cipvw.nl gaan en daar één van de formulieren invullen.